ZINKINFO GALVANIZING AWARDS 2025

ZINKINFO GALVANIZING AWARDS 2025

ZINKINFO BENELUX nodigt u uit om uw project aan te melden voor de Zinkinfo Galvanizing Awards 2025, een prestigieuze architectuurwedstrijd voor projecten waarin thermisch verzinkt staal centraal staat.

De wedstrijd, voorheen bekend als de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken, krijgt met deze nieuwe naam een vernieuwde uitstraling. 

Met deze wedstrijd wil Zinkinfo Benelux een breed scala aan toepassingen van thermisch verzinken in de kijker zetten. Thermisch verzinken biedt zowel ontwerpers als hun klanten tal van voordelen. Vooral de lange levensduur en onderhoudsvriendelijkheid zijn belangrijke troeven van dit conserveringssysteem. Bovendien waarderen ontwerpers het mooie verouderingsproces van thermisch verzinkt staal waardoor het met de jaren die typische natuurlijke patina krijgt. 
De uiterste aanmelddatum is 15/11/2024.

Vijf categorieën
De nieuwe indeling van de wedstrijd telt vijf categorieën:

-          Gebouwen

-          Infra, Mobiliteit & Openbare Ruimte

-          Karakteristieke stalen elementen

-          Duplex (verzinken + coaten)

-          Circulair bouwen* 

*De staalconstructie, en bij uitbreiding het volledige project, is ontworpen vanuit de gedachte van circulariteit. Alle stalen onderdelen zijn zo ontworpen dat ze demontabel en herbruikbaar zullen zijn in een volgend project.

Boek en uitgebreide zichtbaarheid voor deelnemers
Alle deelnemende projecten zullen worden opgenomen in een mooi boek dat door Zinkinfo Benelux zal worden uitgegeven. Dit boek zal dienen als een waardevol naslagwerk en een krachtige marketingtool, en zal breed verspreid worden onder opdrachtgevers, architecten, studiebureaus, staalbouwers en aannemers.

Daarnaast krijgen alle projecten aandacht via de social mediakanalen van Zinkinfo Benelux (Instagram, Linkedin, Facebook) en worden ze gepubliceerd op de website van Zinkinfo . 
 
Jury
Een onafhankelijke jury selecteert de genomineerden en de laureaten en kent de Zinkinfo Galvanizing Awards 2025 toe.

Meer informatie : zinkinfobenelux.com