Werkgroep MarCom

De MARCOM-werkgroep streeft ernaar een toonaangevend evenement op het gebied van oppervlaktebehandeling te organiseren, waarbij samenwerking en innovatie worden bevorderd en de nadruk wordt gelegd op technologische vooruitgang en duurzame praktijken die de sector transformeren.

DOELGROEP

Elke twee jaar organiseert VOM een evenement voor de oppervlaktebehandelingsindustrie. In het verleden was dit de EUROFINISH beurs, die is uitgegroeid tot het Benelux netwerkevenement MES. Maar tijden veranderen en de partners om dergelijke evenementen mee te organiseren ook. VOM heeft daarom voorgesteld een nieuw evenement op te zetten met een duidelijke visie voor de toekomst. De MARCOM werkgroep komt eind augustus bij elkaar om de grote lijnen uit te tekenen voor het toekomstige congres, gepland in het najaar van 2025, met als centraal thema Green Deal 2030, onder het motto “Klaar voor 2030? Inspiratie voor duurzame oppervlaktebehandeling.”

Voor meer informatie, contacteer Veerle Fincken - v.fincken@vom.be

NIEUWS

Elke twee jaar organiseert de VOM een ontmoetingsplaats voor de oppervlaktebehandelingsindustrie. In het verleden was dit de EUROFINISH beurs, die is uitgegroeid tot het Benelux netwerkevenement MES. Maar tijden veranderen en de partners om dergelijke evenementen te organiseren ook. De MARCOM werkgroep komt eind augustus bij elkaar om de krijtlijnen uit te tekenen voor het toekomstige congres, gepland in het najaar van 2025, met als centraal thema Green Deal 2030, onder het motto “Klaar voor 2030? Inspiratie voor duurzame oppervlaktebehandeling”.

Voor meer informatie, contacteer Veerle Fincken (v.fincken@vom.be)